dimarts, 12 de gener del 2010

El Nadal

Tots els nens/es d'Infantil esperavem l'arribada del Nadal amb moltes ganes! Des del dia 1 de desembre vam començar el nostre especial Calendari d'Advent. El mural del passadís estava ple d'estrelles, una per a cada dia que faltava pel naixement de Jesús. Cada dia, un nen/a de P5 arrencava una estrella, a sota de la qual, hi havia escrita una paraula relacionada amb algun element característic del Nadal. El nen/a que l'agafava era l'encarregat de llegir-la i passar per la classe dels peixos i les tortugues a explicar què havia tocat i recordar quants dies faltaven per l'arribabada de Nadal. I com que els nens/es de P5 són tant treballadors, deixaven escrit a la pissarra de les classes la paraula junt amb el dibuix corresponent! Mireu quant en saben de llegir i escriure!



El dilluns 21 va ser un dia molt especial. Pel matí vam preparar una carta, ja que les mestres ens van dir que si el patge reial trobava on deixar el seu camell pels voltants de l'escola, potser vindria a recollir les nostres cartes. Vam tenir sort i a la tarda va aparèixer. Com deia l'Alessandro de P4: - Anava tan elegant!
Va ser molt emocionant i per celebrar-ho l'AMPA ens va convidar a xocolata calenta i ensaimada!MMMMM, per llepar-se'n els dits!



Però aquí no havien acabat les sorpreses. El dimarts 22, en sortir al pati, ens vam trobar que el tió no era al passadís. Estava tip de menjar i s'havia desplaçat al saló! Buff! Quina pudor! Potser havia arribat el moment de fer-lo cagar, no?